Erikoishammasteknikko Kimmo Kasurinen Ky tarjoaa laadukkaat erikoishammasteknikkopalvelut ammattitaidolla ja pitkällä työkokemuksella. Hammaslaboratoriomme sijaitsevat Kajaanissa ja Sotkamossa.

 

Ota meihin yhteyttä ja kerro, minkälaista palvelua tarvitset! Palvelemme jokaista asiakastamme osaavasti ja asiakasystävällisesti.

Soita ja varaa aika

Huolehdi hammasproteesin tarkastuksesta säännöllisin väliajoin

Hammasproteesi kannattaa tarkastuttaa vuoden välein. Tarkastuksen yhteydessä teemme samalla tarvittavat huoltotyöt. Jos proteesi on vioittunut tai muuten epäsopiva, se saattaa aiheuttaa esimerkiksi limakalvojen ärsytystä ja erilaisia kiputiloja.

 

Kun annat ammattilaisen tarkistaa säännöllisesti hammasproteesin kunnon, se pysyy hyväkuntoisina pitkään. Tällöin myös koko suusi voi hyvin ja pysyy terveenä.

Hammasproteesit

Hammasprotetiikan palveluja yli 20 vuoden kokemuksella

Olemme hammasprotetiikan ammattilaisia ja valmistamme kokoproteesit suoraan käyttäjälle ilman hammaslääkäriä. Palveluihimme kuuluu myös kaikkien irtoproteesien pohjaus (tiivistys) ja korjaaminen sekä puhdistaminen ja huolto. Hammasproteesit valmistamme korkealaatuisista materiaaleista.

Erikoishammasteknikon palveluita olemme toteuttaneet jo yli 20 vuotta, joten voit rauhallisin mielin kääntyä puoleemme kaikissa hammasprotetiikan tarpeissasi. Työskentelemme kiireettömästi, korkealaatuiseen työnjälkeen panostaen. Käytössämme on mitä parhaimmat työvälineet, jotka takaavat erinomaisen lopputuloksen.

Hammaslaboratoriomme löydät sekä Kajaanista että Sotkamosta

Hammaslaboratoriomme palvelevat sekä Kajaanissa että Sotkamossa. Vastaanottomme Sotkamossa palvelee tarvittaessa sopimuksen mukaan. Kajaanin hammaslaboratorio on katutasossa, joten meille on helppo tulla. Parkkipaikkoja – myös invaparkki – löytyy rakennuksen vierestä. Sotkamon vastaanotolle pääsee helposti myös pyörätuolilla.

 

Yhteystiedot:

  • Hammaslaboratorio Kajaani
    Pohjolankatu 25, 87100 Kajaani
  • Hammaslaboratorio Sotkamo
    Sepänkuja 2, 88600 Sotkamo. 

Ajanvarauksen voit tehdä helposti puhelimitse! Voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen, mikäli haluat kysyä lisää palveluistamme.

Yhteystietoihin